fredag 10 maj 2019

ERIC TRUMP...

Då Donald Trump höll sitt första politiska tal och skröt hur rik och framgångsrik, kändes det för mig som det inte var äkta.

Sen att han inte skulle blanda in sin familj och barn i Vita Huset, var ju något som han framhöll stort och brett.

Men det visade sig att Donald jr Trump och Eric Trump varit aktiva att samtala och göra mer oseriösa affärer med Kreml eliten. Orsaken är miljardbanklån i Sberbank. Det är det enda land som inte ber Donald betala banklån i gengäld att han går Kreml intriganta ärenden på den amerikanska politiska arenan. Där nu ett antal republikanska politiker inlett ett antal privata affärer. Och kriminell rysk maffia öser ner miljard i att bygga stålverk i USA, medan man i Ryssland slutat bygga och renovera sjukhus med mera. Utan mer fokuserad på att föra ut statliga pengar in till flertal privata bankkonton hos Duma politiker och ministrar. Så nu kan med blotta ögat se förfallet i olika delar av Ryssland.

ERIC TRUMP gjorde mer skumma och inte så lagliga avtal och lämnade information som vad dom hade för planer. Därav så många extremt rika oligarker med knark maffia pengar köpte hus och lägenheter av Trump och fastigheter av andra kändisar.


Det verkar som att Eric Trump inte fattar vidden av det dåliga kriminella beslut han fattat och utfört för att vinna pluspoäng hos Donald sr. Men det enda sätt han kan lära sig att inte fortsätta gå i sin fars destruktiva fotspår är att åtala honom. Och för sina barns skulle bryter farsgubbens destruktiva mönster för att ge sina barn ett bättre hederlig framtid med betydligt bättre grund att stå på.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar