onsdag 27 oktober 2021

EN HETSARE BLAND USAS RIKASTE...

 


Alltså, varför jag säger hetsare bland USAS rikaste är för att dom republikanska politiker som nu gjort sina politiska videos för valet 2022 och 2024 har gjort det för att flytta fram sina positioner bättre än Trump. Dessa videos har gjort med skjuta med militär klassade vapen skjuta bilar med ordet Biden, socialism och munskydd i skolor,rätten att tala med vapen i hand med politiker som man är missnöjda med, som demokratiska politiker.

På dom massmöten Donald Trump har haft,så har Trump och hans republikanska politiker tillsammans med honom på scen varit bakom pansarglas och haft skottsäkra västar på sig. Det säger en hel del om målsättningen för republikanska partiet med Trump som partiledare har framöver. Sen dom politiker i republikanska partiet har extrem rika med extrema åsikter som sponsar dom extremaste politiker videos för att attrahera Trumps anhängare.

Republikanska partiet har i USAS högsta domstol sina domare och i senaten verkställande utskott majoritet,som ut i varenda sak demokratiska partiet försöker lägga på bordet fördröjs,styckas upp i bitar och försvinner. Sen utöver detta har dom lyckats vinna laga kraft att kunna ogiltigförklara i dom röda delstaterna där republikanerna styr,dom röster som tillfaller demokraterna. Vilket gör fördel republikanska partiet.

Vilket kan göra att demokraterna kan göra samma sak mot republikanska partiet,då 2024 om det blir en republikansk president. Men samtidigt så kommer demokraterna inte behöva göra den sortens utspel. Utan köra en demokratisk agenda,sen 2026-2027. 



För ser man på längre sikt hur republikanska partiet gjort sitt upplägg till politisk seger 2022 &2024 då är det inte gjort på demokratiska grunder. Då kommer frågan om FN och WTO ska fortsätta befinna sig i New York. Det blir Trumps dödsstöt av republikanska partiet i hans anda och ideologi. Och sen kommer säkrare framgångar för demokraterna göra sig gällande.



Tack för ordet,gott folk...













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar