tisdag 8 februari 2022

ISLAMISKA HATET MOT SVERIGE...

 


En islamisk imam i en moské i Malmö,har tydligen startat en hatkampanj mot sociala i Malmö. Den har nu fått fäste i Turliet och i Al Jazeera arabisk nyhetskanal.

Arabiska föräldrar har fått sina barn blivit omhändertagna på grund av blåmärken på barnens kropp. Sen många år är det förbjudet för alla föräldrar att slå eller aga barn som uppfostringsmetod,oavsett från vilket land du kommer ifrån eller vilken religion du har. Det har uppmanats till terrordåd mot Sverige och hot mot personalen på socialtjänsten. 


Sen har det kommit upp en en video som 2 unga arabiska män lagt upp på internet. Där dom två männen våldtagit en medvetslös ung kvinna,hånat henne och kallade henne svenska hora. Då i islamiska internet flödet sagt att denna synligt mevetslösa unga själv lagt upp videon för alla att se.

Islamiska kvinnor fördömer denna medvetslösa svenska kvinna lagt upp videon. Då internet adressen och nummer tillhör en av dom arabiska våldtäktsmännen. Och islamiska samfundet tycker så fruktansvärt synd om dessa arabiska män känner sig tvingade att våldta en medvetslös svensk ung kvinna.

Alltså islamiska samfundet tycker det är hedrande då män våldtar medvetslösa kvinnor,männens agerande gör att familjen känner sig hedrad. Och skam att en medvetslös kvinna låter sig våldtas !!

Varför flytta från traditioner i det dagliga livet i hemlandet som ni i Sverige höjer till bästa seder i vardagslivet, till ett land där det ses som olagligt och hälsovådligt för barnens mentala hälsa ?

Det är tragiskt att se hur aggressivt och ensidigt diskussionsfält får mest plats och kommentarer med mer välgrundade fakta inte har plats. Tycker dessa familjer i Malmö ska flytta tillbaka till sitt hemland och fortsätta leva med rätten att slå barn och fru,döttrar vid minsta konflikt.
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar