måndag 17 oktober 2022

KADYROVS BEFODRAN...

 


Bilden ovan med Vladimir Putin i skägg är Ramzan Kadyrov tjetjensk ledare för Tjetjenien. Jag funderade varför Vladimir befordran till general över ryska militären. Nu vet jag.

Den 21/9-2022, i Grosnyj i del republiken Tjetjenien protesterade tjetjenska kvinnor mot mobileseringen- De greps av polis och fördes till stadshuset - Även deras män fördes dit. Männen fick betongfyllda plaströr som de skulle slå sina kvinnor med- Om de nekade skulle polisen slå kvinnorna istället- Och männen slog sina kvinnor medans polisen filmade detta som bevis för Vladimir Putin sin lojalitet och stöd för kriget och för mobiliseringen av tjetjenska befolkningen. Historien slutar inte där. Kadyrov blev rasande och beordrade att de protesterande kvinnors barn skulle skickas till krigsfronten vilket gjordes. Såg 2 videos på Twitter där det fanns minderåriga pojkar bland dom stridande ryska soldaterna. En av männen som tvingades misshandla sin fru och sedan fick se sin son skickas in till krigsfronten i Ukraina dog av hjärtstillestånd.

Förstår att ryska barnombudsmannen i Moskva för sin egen överlevnad höll tyst om detta brott i FN:s barnkonvention. Och som en person som lever i en demokrati blir man 😶😟 och tycker denna manöver av👎 Ramzan Kadyrov är grovt förräderi mot den tjetjenska befolkningen och dom tjetjenska barnen.


Tack för ordet gott folk...










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar