fredag 10 mars 2023

NORDSTREAM 2...

 



Då Nordstream 2 gasledning sprängdes så visades bredvid dom sprängda gasledningarna pass.

Om man ska spränga gasledningar har man inte med sig pass under dykning och lägger sprängladdningar på plats. Utifall kustbevakning dyker upp och kräver kontroll av pass och båtregistrering. Och man har inte en liten segelbåt med svag motor med tanke på att man ska spränga gasledning med flera miljoner kubikmeter gas.

Man kan med lätthet plantera sprängämnesspår på olika platser om man är insatt hur DNA spårning går till, att ta pass ner med sig under dykning och placera sprängladdning gör inte ens amatörer och en segelbåt med svag båtmotor då gasledning ska sprängas gör inte heller amatörer. Vars har dom fått tag på så mycket sprängmedel ?

Att Ukrainas president inte var inblandad inser man ganska snabbt, nu har han börjat tänka och agerat självständigt demokratiskt. Och börjat fråga Ukrainas rikaste oligarker som nu betala politiker föra deras talan vad deras politiska agenda vilar på på folket eller oligarkens privatekonomiska agenda och syften. Det gör att folket, dom ukrainska väljarna kommer att återvälja nuvarande Ukrainas president.

Men nu har andra politiker och landet rikaste börja tävla och vill utmana nuvarande president. Frågan jag ställer mig vad vill USA se för person som blir Ukrainas president om det inte blir nuvarande president ?

Det var USA som släppte dom så kallade bevisen till allmänheten och media, som enligt vissa är det en markering om att vissa saker Ukraina nyligt gjort inte godkänns av USA. 

Det finns vissa saker som kallas bevis och platser där dom hittats jag ställer mig frågande till. Och med tanke på att havsområdet där gasledningarna låg har fiskefartyg som lever på friskt havsvatten inklusive Ryssland, som nu förlorar inkomster från fisket eftersom gifthalterna i deras inkomstkälla är höga och därmed förlorar statskassorna skatteintäkter.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar