fredag 2 oktober 2020

STATSLEDARE SOM HAFT COVID-19...

 

Brasiliens president Bolsonaro har haft det, men en vältränad mogen man är han, så han klarade Covid-19.

Boris Johnsson Storbritanniens premiärminister hade lätt smitta i början, vilket efter ett par dagar utvecklades till svårartad, men klarade sig på grund av låg ålder.

Nu har Donald Trump blivit sjuk i Covid-19, han är 74 år, överviktig, viss sjukdom, dåliga matvanor som gör att han kan efter några dagar utveckla svårartad Covid-19. Som försämrar hans lungkapacitet mer än vad han har idag. Vilket räknar ut honom som president kandidat för republikanerna 2021. 

Min fundering är hur kommer han att tala om COVID-19, vaccin, munskydd, hur man i socialsynvinkel hanterar samhället för att undvika mer smittspridning. Eller kommer han och hans anhängare fortsätta förneka och beskylla demokraterna för att Trump fått Covid-19. Folk från oppositionen har bett Trump och hans anhängare ha munskydd och hålla distans för att inte föra smittan vidare till sina barn och gamla anhöriga. Inte för att stänga in dom eller förminska dom. Kanske det i några ur hans maniska stödgrupp vaknar upp några till verkligheten och inser att demokraterna vill dom egentligen inte något illa. Oavsett politiska åsikter.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar