lördag 9 januari 2021

ÅTALET MOT DONALD TRUMP...

 

Förstår att politikerna i Capitol Hill som var där under den olagliga farliga invasionen av Trump maniska uppjagade aggressiva supportrar, vill åtala snabbt Donald Trump. Det var en riktig farlig situation för republikanska och demokratiska politiker.

Men visa större värdighet att vänta med att åtala Trump och hans anhängare gemensamt med mer faktabevis och på strikt juridiska grunder åtalet, så håller det. Då kan inte republikanerna anklaga demokraterna åtala republikaner i tid och otid, nu eller i framtiden.

Det Donald Trump gjorde mot tillsammans med Proud Boys mot Kapitol Hill var ren terrorism och ett hån mot demokratiska konstitutionen. Men det visar att Trump med sina anhängare är verkligen dåliga inkompetenta affärspersoner. Det här skrämmer iväg sunda hederliga investerare och företag från USA. Så dom destruktiva krafterna visade upp sitt verkliga fula tryne, för all framtid.

Och att åtala Donald Trump tillsammans med dom personer som invaderade Capitol Hill, skulle bli den ultimata spiken i kistan för Trumps värdighet. För han anser sig förmer än hans anhängare, ha det i minnet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar