måndag 22 november 2021

RUPERT MURDOCHS DÖDLIGA LEK...

 


Fox News ägaren Rupert Murdoch leker verkligen med döden på andras bekostnad. Det går bra att sitta i välbevakat lyxvilla i Australien och hetsa en mobb på uppåt en miljon Trump anhängare med vapen. Bland dessa 200 000 krigsveteraner med tunga militär klassade vapen. Och sända dagliga extrem radikala nyheter som manar till väpnat uppror och försvar för republikanska partiet som nu Trump äger.

Visst har USA livscykel 100 år en revolution på agendan, eftersom det är ungefär 100 år sedan revolutionen då USA gick från auktoritärt styrt av republikanerna till demokrati med demokraterna som politisk motvikt. Men nu har extrem rika och extrem högern bestämt att man vill ha auktoritärt styrt med total majoritet av republikanerna i huset och senaten. Med att Murdochs Fox News eldar uppstötat av NRA kan denna revolution bli mycket farligare med tanke på frustrerade Trump anhängare som eldats på av Tucker Carlson på Fox News. Att två erfarna nyhetsankare har sagt upp sig trotts hög lön,för dom anser Murdochs kanal blivit för propagandisk och bygger större osäkerhet för civila som inte bär vapen i samhällen och städer .

Och en uppretad gigantisk mobb som Trump bland annat har och som lyssnar på varje nyhetssändning Fox News har,även tror på allt vad dom säger. Gör att allt bli mer hotfullt och okontrollerat med tunga vapen som dessa anhängare har som civilpersoner. Men även dom 200 000 krigsveteraner som prickskyttar och bombexperter kan utgöra mot utländska företagsledare och politiker nationella som internationella.


Tänk att vi kan sitta i våra hem och se denna revolution ske i verkligheten i USA,men många kommer att befinna bokstavligen i skottlinjen för Murdoch och Fox News byggt upp under 5 år...

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar