lördag 30 januari 2016

GUBBE ATTACKEN MOT UNGDOMSGÄNGET...

Vare sig man är ungdom,vuxen eller gammal gubbe attackerar man inte dom utländska ungdomarna som driver runt i Sverige. Denna idiotiska attack gör det ännu svårare för myndigheter att komma åt dom ungdomar som inte har fått uppehållstillstånd eller från hemlandet fått dåliga erfarenheter med myndigheter och tror att samma är här.

Det visade sig sig vara extremister som var HELSVENSKA som mer tillhörde SD eller nynazisterna. Att dom hakar på den ryska propaganda tåget ,trodde jag inte dom var så idiotiska lättköpta som dom visade sig vara. Dom borde egentligen ha demonstrerat mot dom privata flyktingboenden i Sverige som går mer på kvantitet istället för kvalitet. Har man fått en utbildning på trauman och posttraumatisk stress så förstår man mera hur barn tänker som kommer från talibanområden och krigsområden bättre. Och får dom att undvika SVENSKA kriminella GRUPPERINGAR med droghandel, utpressning och rån som livsnäring.

Så den gamla gubbe attacken mot minderåriga barn som nu kommer bli ännu svårare att kunna hjälpa och informera hur svenska samhället fungerar, det var verkligen kontraproduktivt av dessa idiotiska SVENSKA MÄN.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar