söndag 24 januari 2016

SYRIEN,TURKIET &RYSSLAND...

Alltså så här från sidan sett då man ser hur Turkiets president gör allt i sin makt att skydda sin position som president och det han och hans familj tagit från Turkiska staten. Att han som islamistisk kurd begår folkrättsliga brott mot sin egen folkgrupp som inte tillhör hans släkt bäddar dåligt för ett väldigt dåligt legat till sina barn och barnbarn. Att bygga ett lyxigt palats på 3000 kvadratmeter till sin familj med marmor golv och väggar, guldkranar o s v. Visar mer att han ser DAESH som en tillgång att stärka sin position och få begå folkbrott för att NATO och EU är i beroendeställning är också brottsligt. Det är ett brott att utöva otillbörlig makt mot part som är i beroendeställning och går att få dom i HAAG DOMSTOLEN sen DAESH är hanterad och fred i Syrien.

Syrien så har ju det hela börjat med att sunniterna ville få slut på familjen al-Assad's stölder av statliga oljekassan med demonstrationer och krav på demokrati. Att Bashar inte förstod att en sån intelligent och affärskompetent börsmäklare som hans fru var i England , att hon skulle bli uttråkad som presidentfru och förlora kontakten med verkligheten. Därav hennes vansinnes handling av lyxprodukter med statliga pengar för familjens och hennes lyxbegär. Sen att få hjälp av Vladimir Putin att bomba ut den politiska oppositionens befolkning och även som grädden på moset svälta folket till döds.

Ryssland och Vladimir Putin med sina oligarker har nu också hamnat i samma liga som Syrien och Turkiets presidenter. Men Putin är det lite skillnad med han skyddar också sina 99 oligarker som inte skyr några medel för att säkra sina stulna förmögenheter. Att sen en del av oligarkerna har fabriker i östra Ukraina är ingen positiv verklighet för den ukrainska befolkningen. Då dom vill göra Ukraina en del av Ryssland för att kunna ta mer företag och fastigheter som ryskt. Dom tagit Krim och gjort det till en ryskt område då kunde etiskt och politiskt strategiskt Putin och dom oligarker som äger fabriker i östra Ukraina samarbeta med skattefråga med Ukrainas president av utlandsägda fabriker.

Alla dessa 3 presidenter har antagit Adolf Hitlers ideologi mer eller mindre för att behålla sina stulna förmögenheter. Fast dom vet intelligent nog att dom begått brott därav deras agerande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar