lördag 10 februari 2018

ISRAELS INBLANDNING I SYRIEN...


Att Israel väljer att bomba iranska måltavlor i Syrien som är med al-Assad och Putin och masslaktar oppositionens befolkning förvånar mig inte. Bara inte  nu Jared Kushner lägger i sig denna konflikt med Israels premiärminister skulle vara ett stort plus. ju fler kockar ju sämre soppa.

Att Vladimir Putin fördömer Israels bombningar mot iranska militära mål låter ihåligt och nonsens prat. För i och med att ryska kriminella bolag är där med al-Assads trupper och skjuter och bombar ihjäl en stor del av befolkningen med även backup av iransk afghanska pojkar och viss iransk militär. Sådant beslut med Iran, Turkiet, Ryssland och al-Assads regim har man gjort Syrien till öppet mål, vilket öppnar för sådant agerande som Israel gör nu.

Om Putin ska ha nån som helst trovärdighet så ska han ta hem dom privata mördarbolagen tillbaka till Ryssland och behålla endast behörig militärutbildad personal som har en etisk militärgrund i ryggraden. Och sluta uppföra sig som Syrien är hans privata egendom som han delar med sig till övriga oligarker av Syriens naturtillgångar och att Al-Assad slutar vara hans och oligarkernas lilla lakej. 
För sådan är verkligheten idag i Syrien tyvärr.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar