söndag 25 februari 2018

RYSKA MILITÄREN SÅLT SIN SJÄL...

Att ryska militären som nu blivit privata massmördare företagare sålt sin själ för aktier i Syriens olja.

Går man och kallblodigt och skjuter ner obeväpnade civila i Syrien och makteliten dom lata obstinata idioterna som inte låter sina vuxna barn ta del av masslakten är det för att dom tror i sitt dumma anlete att dom undkommer straffet för vad som nu pågår i Syrien.

Sen då dessa massmördare kommer hem tillbaka till Ryssland har dom fått blodad tand så att säga och begäret på fortsätta mörda kommer att vara stark. Och då har dessa galningar militärklassade vapen i sina hem. Trotts att dom kallar sig privata bolag är dom dock ändå militär och visar upp sig som Rysslands militär annars är dom ett gäng med massmördande kriminell maffia som inte förtjänar komma levande därifrån. Utan för ryska civilbefolkningen bättre att dessa massmördande privata bolagens personal kommer hem i likkistor.
Och det är inte bara för ryska civilbefolkningen utan övriga världen utgör dessa massmördande ryska oligark bolag ett verkligt dödshot mot övriga världen både kvinnor och män som nu utbildas att massmörda i en ny våg här framöver. 

Och alla som nu frivilligt går med att utbilda sig till denna sortens massmördande oligark bolag skriver på sin egen dödsdom, med tanke vilken väg dom väljer att jobba som. Då har man verkligen sålt sin själ till djävulen för oljepengar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar