torsdag 6 juni 2019

FUKUSHIMA KATASTROF STÖRRE ?

Att Vladimir Putin ger Kina 2 miljoner hektar mark i ryska taigan, gör mig misstänksam att Fukushima katastrofen har nått gigantiska proportioner eftersom Kina tar mark av Ryssland.

Att Vladimir Putin ger Kuril öarna till Japan med tanke på att Fukushima katastrof område växer i Japan, tycker jag är okej.

Men det gigantiska landet KINA får 2 miljoner hektar mark i ryska taigan, får mig att inse att Kina håller på få  områden i Kina med farligt höga radioaktiva zoner. Först tänker jag på området vägg i vägg med Kim Jong-Uns bombtestområde och sen område som ligger nära Japan och får ta vattenströmmarna från Fukushima område. 

Om det är nog så att Fukushimakatastrofen ökar i omfattning varför vill då Rosatom forcera fram byggnationer av fler kärnkraftverk, då dom har läckande Tjernobyl nära Moskva och expanderande Fukushima katastrof ? Kreml eliten måste ha en intelligent gräns vad som är hälsosamt för berörd befolkning och när byggnationer av kärnkraftverk måste upphöra. Och istället fokusera på att hantera pågående Fukushima katastrof, innan man skapar flera nya framtida för kommande generationer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar