söndag 9 juni 2019

STOCKHOLMS TUNNELBANA...

Då jag i helgen såg programmet som dom som arbetar på och i Stockholms tunnelbana, så fick man se en utländsk rånarliga, kända av polisen. Unga män som omringar sina offer och stjäl Iphone, väskor, jackor, vad dom kommer åt. Allt från 12-åriga barn upp till vuxna och pensionärer.

Tunnelbanspersonalen som jobbar med att värna hederliga passagerare i Stockholm, tar dessa då dom kommer åt dom och sen ger dom till polisen. Som efter ett tag släpper ut dom igen efter ett par veckor, månader då straff avtjänats. Och så upprepas proceduren år ut och år in. Ofta lyckas dom stjäla det dom är ute efter, som får tragiska konsekvenser för dom minderåriga barnen så blir utsatta för dessa stölder till och från skolorna.

Då tänker jag...


Varför utvisas inte dessa nu myndiga ungdomar, istället för att hålla dom under armarna så dom kan fortsätta med sina rånarraider i Stockholm. Vad som sen händer i deras hemland med dom berör inte oss, eftersom dom begått dessa hjärtlösa stölder utan hänsyn till offren. En skarp gräns för dom övriga ungdomsgängen skulle vara mer positivt produktivt uppfostrande med tydliga gränser vad som är  lagligt och inte lagligt beteende.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar