måndag 27 juni 2022

BODYHUNTERS USA...

 


Bodyhunter är en privatdetektiv som söker upp kriminella personer som ska inställa sig till domstol eller återföras till fängelse efter  rymningar. Men som det ser ut som är republikanska partiets nya målsättning är att använda dessa detektiver att kolla upp kvinnor eller flickor som fått missfall som är misstänkta aborter att ställas inför åtal. Republikanska partiet siktar med juridiska lagar och republikanska domare säkerställa säker valvinst för 2024.

Då 2024 kommer fler kvinnor eller flickor som får mystiska missfall ställa inför rätta och därmed dömas till 2 års fängelse för olaga abort. Sjukvårdsförsäkring,socialbidrag,arbetslöshetskassa och statlig skola för alla,barnbidrag är republikanska partiets målsättning att ta bort helt 2024. Och sänkta lägsta löner från 15 USA dollar timmen till 7,50 USA dollar timmen.

Så det är mycket stora förändringar för Trumps anhängare än bara rätten till att bära militär klassade vapen som civilpersoner. Men det tänker republikanska politiker ska komma som en överraskning 2024 för att säkra valseger. Med avskriva demokratiska väljare som ogiltiga väljare som döda eller icke röstberättigade.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar