söndag 5 juni 2022

WAGNERS GRUPP RYSSLANDS SKAM...

 

Wagners grupp är alltså nazistisk med ledare som hyllar och delar Hitlers ideologi och kallas Wagner som smeknamn. Detta är en helt klar nazistisk organisation som hatar muslimer,bögar,följa order. Gruppen har en passion för extremt våld,mordhot,hat mot rika hederliga människor i dom länder dom är placerade i. Deras målsättning från oligarken Prigozin som är homosexuell som ser till med ett stort nätverk av skalbolag att bistå Wagners soldater med rysk militär utrustning,som endast kan godkännas av president Putin och ryska försvarsminister Shoigu.

Trotts att Prigozin inte betalar fullt pris för militära utrustning så tar han 💰 av kassan,men Wagners grupp är skyldig att lyda honom att se till alla mineraltillgångar,bomull och andra naturtillgångar tillfaller endast Prigozin. Sen har dom tillstånd att plundra ländernas banker,politiker,medelklass och befolkning av mark,inkomster och möjlighet till försörjning. Kvinnor i landets blir Wagners soldaternas måltavlor för påvtvingad prostution som ingen av kvinnorna får ekonomiska ersättning för. Då man ser på ryska federationen gör för homosexuella Prigozin på satelitkartor ser man död miljö och vattendrag sprida sig med sådan fart och synlighet inser man affärer med oligarker från ryska federationen är lika med att slakta ett land. Och göra det omöjligt att fortsätta leva i landet för landets civila befolkning.

Sen att Gazprom gjort liknande affärsavtal med Tyskland,med dotterbolag till Gazprom,det är fan i mig den största sänkning av anseende och total förslust av tillit att göra affärer med oligarker i ryska federationen och under rysk flagg. Till och med förfäder i sina gravar som skämmas för dom nu levande oligarker som nu går fullt ut i rysk arrogant nazist maffia stil. Och är stolta över det,det är sinnesjukt.



Att Prigozin inte är någon god välgörare annat en egocentrisk grinig gammal oligark som har nitisk manisk sjukt på det värsta sätt fylla sin privata plånbok och på det sättet skapar ett rånarrykte av Kreml eliten i så många ekonomiska och politiska avseenden. Att Ryssland nu ses som en giftig otrevlig terrorland ingen vill samarbete med.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar