onsdag 17 januari 2018

OLIGARKER SVÄLTER IHJÄL DOM FATTIGA....


Såg på Twitter onsdag om det bröd och mat till fattiga pensionärer som vanliga hederliga medborgare köpt till dom som inte har pengar till mat. Det hade ställt upp en hylla där man kunde om man ville skänka mat och bröd till mindre bemedlade. Det finns en sund hederlighet bland den riktiga befolkningen

Men nu har oligarker av den lägre rangen börjar ta sina fina bilar till butikerna med stora trunkar och rensar dom hyllor som är tänkt till fattiga pensionärer, så det finns inget kvar åt dom verkliga fattiga. Och den nya typ av plundring har börjat sprida sig över Ryssland.

Så nu har dom ryska oligarkerna tydligen bestämt sig att svälta ihjäl så folk, då tydligen anser oligarkerna att deras dödas pensioner tillfaller dom då. Helt otroligt ser den ryska ortodoxa kyrkan bara på då den barbariska utveckling sker. Sänka pensioner, men höjning av hyra, kostnader för läkemedel, sjukvård i mögliga sjukhusbyggnader dom få som finns kvar, nedlagda skolor där pengar går till oligarker i olika samhällsnivåer.


Då oligarkerna utpressar utländska bolag som är etablerade i Ryssland och nu oligarkerna har bestämt sig för att svälta ihjäl dom fattigaste pensionärerna och sen köper extrema lyxprodukter i allt raskare takt. En rysk borgmästares dotter har köpt 19 olika lyxlägenheter i olika länder och samtidigt dragit in pensioner åt några tusen pensionärer.Staten har också höjt löner & pensioner men ökat skatten 3 gånger mer på löner och pensioner. Och sen tror dom att sunda intelligenta företagare och investerare skulle vilja ha fördjupat samarbete med såna som nu påbörjat bokstavligen svälta ihjäl ryska pensionärer.

Då en amerikansk högt uppsatt general sa till media Ryssland är ett stort hot mot övriga länder mer är terroristerna. Jag har fruktat att Putin skulle tappa kontrollen över den alltmer maniska ryska oligarkerna och bli ett reellt hot mot oss övriga. Tyvärr har det blivit sant. Så generalens tal till media vilar på god grund. Jag ser Ryssland som en förgiftad och radioaktiv katastrof zon det är därför dom rikaste oligarkerna inte bor i Ryssland utan mjölkar ryska staten på bidrag. Jag beundrar den del av ryska befolkningen som stannar i Ryssland och försöker få dom destruktiva oligarkerna att sluta med sitt destruktiva beteende.

En sorglig utveckling i Ryssland.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar