onsdag 31 januari 2018

SVENSK RIKSPOLISCHEF & GENERALER...


Då man först få höra att generalen Anders Brännström får omplacering eller sparken som vissa kallar det för att han försvarar sin del av försvarsmakten. Att generalerna diskuterar i grova drag om sin del av militären offentligt visar väljarna vart deras skattepengar går. Och det är ju inte något negativt, det är snarare produktivt för militären.

Sen så har vi en rikspolischef som nu följer dom politiska ideologiska ramverk politikerna följer för att som högsta chef  ska det. Sen man gjort i flera årtionden, gör att man får en svag rikspolischef oavsett vem man placerar dit sen istället.


Men man nämnt att tillsätta Brännström som ny chef. Självklart ställer jag mig till förfogande, inga problem. Och jag skulle följa dom politiska ramverken men också stå upp för den svenska polisen och boosta aktivt för mer ekonomiskt tillskott för polisens alla sektorer. Se det från den positiva sidan ni får en kvinnlig chef som har råg i ryggen och kan smidigt snirkla mig fram en produktivt arbete som chef. Som en pitbull med älskat kött ben, såklart. Polisen är köttbenet såklart.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar