lördag 19 januari 2019

RYSKA FSB...

Det visar sig att oligarkerna har börjat använda FSB för sina privata syften. Inser att dom hus i Ryssland som har sprängts, har gjorts med mindre mängd av TNT militärklassad sprängdeg men ytterst  explosivt, som Airbus 320 som sprängdes över egyptiska öknen av ISIS för några år sedan.

Man blir full i skratt då dom försöker få folk att tro terrorgrupp ligger bakom husbränderna och hussprängningarna. Men om man ser ur en ideologisk och etisk synvinkel blir det inte lika roligt. Då oligarkerna med statens ledning börjar uppföra sig som en riktig maffia med hjälp av FSB, då blir FSB en terrororganisation och inte en säkerhetspolis som ska skydda och värna om ryska befolkningen och utländska investerare. 
Nu skickar FSB små mänskliga drönare för att skapa osäkerhet och konflikter i dom länder dom rikaste oligarkerna bor. Och FSB blir nu istället ryska statens mördarbin och en stor säkerhetsrisk mot ryska befolkningen. Och utländska investerare som nu alltmer börjar dra sig ur Ryssland.

Som utländsk investerare skulle jag personligen kontrollera planets motor efter ryskt TNT innan start från rysk flygplats som är oligark ägt, för om nån rysk oligark blir missnöjd med utländsk affärspartner är deras lösning att eliminera affärspartner/hyrgäster som dom gör nationellt.

Det är tragiskt för personalen inom FSB tvingas misskreditera sin organisation så gravt, som nu sker i Ryssland.

 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar