lördag 12 januari 2019

SVENSKA POLITISKA TURBULENSEN...

Annie Lööf Centerpartiets ledare har över 13 månader kommit med skarp kritik mot Socialdemokraterna, Miljöpartiet och vänsterpartiet. Sagt att hon skulle aldrig ha fördjupat samarbete med dessa.

Nu tvärvänder hon och med Liberalerna går in i allians med dom partier både Centern och Liberalerna kritiserat. Att hon anser sig vara lojal och ärlig. Och 20 minuter före pressmöte ringer moderatledare Ulf Kristersson och säger abrupt; - jag samarbetar med Socialdemokraterna och nu ska till pressmöte och tillkännage detta. 

Samtidigt som hon visar vad hon går förhöjer hon helt automatiskt för både Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet.

Det hade varit bra att få sätta SD på plats med att verkligt visa vad deras politik har för effekter. Och sanningens ord från näringslivet då dom ställer intellektuellt  SD mot väggen. Sen har vi syskonparti i styre i Italien som nu presterar statshaveri så det är också ett levande bevis för SD om deras tragiska ekonomisk agenda. Sen om ett tag kommer Gyllene Gryning i Grekland att göra sitt statshaveri. 

Dessa extrempartier som nu finns har inte upplevt dom ekonomiska negativa effekter Hitlers ekonomiska agenda hade, så nu har vi Grekland och Italien som för Hitlers ekonomiska agenda. Frågan är bara har dessa anhängare till extrempartierna intellektuell närvaro att inse vidden av vad som framöver kommer att ske med Italien och Grekland.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar