söndag 24 mars 2019

MUELLERS RAPPORT...

Vad som har kommit fram i Muellers rapport hittills är att: JA, Ryssland ingrep i valet för att få fram Donald Trump som president i USA. 

Sen är Donald Trump en lat man, som låter andra göra grovjobbet åt honom, som även innebär att dom kommer att ta fängelse för honom. Bland andra han valkampanjs arbetare och hans söner.

Sen har Kiselev som står som ägare för den ryska statliga televisionen erkänt att dom betalt folk omkring Trump och NRA för att bana väg för Trump.

Sen är det belagt att Donald Trump har ett betydande lån i Sberbank som nu är i statlig ägo. Och eftersom inte Donald Trump har blivit förbannad på Kreml eller Sberbank innebär det att inte behöver betala banklånet än så länge han godkänner vad oligarkerna ber han om. Sen har dom ju också lockat in några republikanska politiker, som senaste året besökt Moskva för att färdigställa sina privata affärer i Moskva. Allt för att påskynda hävande av oligarkernas sanktionerade företag.

Så fast Sberbank ska föreställa en bank i statlig ägo är banken egentligen ett utpressningsinstrument mot dom mest prominenta utländska kunderna. Vilket innebär i affärsetiskt korrekthet skulle Trumps lån ha fått lånet ökat väsentligt med räntan räknat. Sen har vi då inte räknat in dom övriga bankerna han har lån i Tyskland, Saudiarabien, Turkiet, Skottland, Storbritannien bland annat. Tysklands banken betalar han lånet, för dom har han varit på Twitter om och skällt på. Och Angela Merkel har fått sin politiska skopa för vad en bank i Tyskland agerar som affärsdrivande bank gentemot sina kunder. Att kunder betalar sina lån varje månad oavsett status, land eller religion.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar