lördag 23 mars 2019

OLIGARKERNA I EUROPA...

Nu i demonstrationerna i Storbritannien så finns plakat med Putin vill Storbritannien ut ur EU.

I Frankrike är nu gula västarna och franska folket medvetna om ryska nazistsympatisörer som är där och skapar kaos, förstör franska byggnader och bränner franska flaggan i gula västarnas demonstrationer.

I Tysklands demonstrationer vet befolkningen om ryska nazistsympatisörer som är där och skapar kaos, hat, bränner flaggor och skadar tyska byggnader.

Ryska stridsflyg retar EU länders militära flyg med närkontakt som är direkt farliga för bägge parter, detta är nu EU länders befolkning medveten om.

Europeiska befolkningen är mer medveten om Kreml giftiga hatiska attacker mot deras lands militärer, land och företag, det är något som Kreml eliten verkar blinda inför. Om detta ryska aggressiva hatiska föraktfulla våldtäktbeteende inte upphör, kommer aggressionerna vända sig mot oligarkerna i EU länderna med sitt medborgarskap i Ryssland och EU land. Och bidrag från Ryssland och EU land.  För får oligarkerna stora bidrag från Ryssland både för företag och privat konsumtion, så undrar EU medborgarna varför ska dom då få bidrag från EU land som dom våldtar med sina nazistsympatisörer i ländernas demonstrationer och politiska propaganda.

Då undrar man vars ligger EU ländernas extrempartiernas lojalitet någonstans, för det ser inte ut som i hemlandet. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar