tisdag 23 april 2019

BREXIT...

Det är synd att BREXIT som är/var ivrigt påhejat av Kreml delat så många familjer och vänner och släkt. Nuvarande ledning är inte några människor som kan ena eller hela krigshärjade länder eller konflikter utan mer skapa permanenta skador på ryskt vis.

Men befolkningen i Storbritannien  får känna sig glada att ÄNTLIGEN  få slänga ut dom korrupta hånfulla cyniska oligarkerna med ryska statens pengar. Även om det nu är 60% av Storbritanniens affärer består av stulna ryska statspengar. 


Tänk att nu dom som är för BREXIT kan få rensa ut landet på inte önskvärda rika oligarker. Så på ett sätt kan man säga Kreml har gett er en lösning på hur ni ska få oligarkerna utkastade på helt lagliga grunder. Och det dom oligarker som stannar kvar som bestämmer för att importera får betala importavgift och skatt på importprodukt precis som alla företag som blir kvar och nationella företag. Då kan INGA RYSKA RIKA OLIGARKER BESTÄMMA ER POLITIK OCH VILKA NI SKA HA I STORBRITANNIEN, så fast ni förlorar företag och folk från andra eu länder kan ni slippa ryska tvättade knarkpengar och statliga pengar i era banksystem och fastigheter i Storbritannien.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar