måndag 22 april 2019

VOLODYMYR ZELENSKIJ...

Nu då Volodymyr Zelenskij har vunnit och blivit Ukrainas nya president är brytningspunkt för Ukraina.

73% av Ukrainas väljare valt en person som lovat reducera korruption och få mer företag och ekonomisk utveckling till Ukraina utan Rysslands inflytande. Och hans väljare är yngre och har inte den egentliga insikten att förändra till ett mindre korrupt samhälle tar tid och görs inte över en natt. Så kommande löften han ger måste vara realistiska som kan genomföras.

Nu ska Kreml ta ett steg tillbaka och inte komma med sina oligarkiska korrupta pekpinnar och tro deras version av Ukraina bli till verklighet. Delar av Krim har förvandlats till öken och förgiftat tomma jordområden. Så vi har sett i verklighet vad deras drömversioner blir i verkligheten och dom är inte önskvärda i Ukraina, Ryssland eller någon annan del av världen.

Det finns korruption bland ukrainska eliten så det behöver bli ändring på det, så han ska vara försiktig med vilka han väljer som medarbetare, inklusive amerikanska politiska rådgivare utskickade av Trump gänget. Att Janukovitj behöver fara tillbaka och reda ut om det stulna han tog återgår till Ukrainas statskassa, för att inte förlora sin sista son eller hans barnbarn får dom negativa effekterna av han dåliga val av livsväg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar