torsdag 18 april 2019

TRUMP OCH PUTINS FAMILJER...

Då det gäller hur Putin och Trump hanterar sina familjer måste jag ge Putin beröm.
För han har hållit sina döttrar utanför sitt jobb och politiken. Men Donald Trump har inte direkt skyddad sina barn för det destruktiva kaos han gillar vara i.

Vilket innebär att Vladimir Putins döttrar har större chans att klara sig utan problem från effekterna av hans ämbete och hur Vladimir sköter ämbetet.

Men Donald Trump däremot kastar in Donald jr, Eric och Ivanka rätt in i skottlinjen.

Så även om dom är dåliga pappor bägge två, så är Vladimir den bättre av dom.

Muellers rapport visar inte direkt brottsligt men visar att i hans omkrets har det förekommit kontakter som Donald vetat om med ryska kontakter och det visar Donald i dåligt ljus då det gäller hans ämbete som president. Och att han försökt sparka Robert Mueller i början av utredningen men hans personal i Vita Huset följde inte den begäran. Bara det att han försökt sparka en känd jurist/advokat departement Mueller arbetade inom, var dåligt. Det var personalen i Vita Huset som räddade Trumps skinn där, inte Trump själv.

Sen kommer det ju att pågå brottsutredningar mot en rad personer inom Trumps omkrets några år till, så detta är bara början även för ryska oligarker boende i USA eller Ryssland. Det blir intressant och se hur många oligarker som kommer att avsäga sig amerikanska medborgarskapet då dom inser åtalsrisken, även dom europeiska oligarkerna.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar