söndag 21 april 2019

RYSSLANDS LÖNEUTVECKLING...

Kreml påstår att Ryssland har haft en god löneutveckling.

Det är en sanning omgjord. Medan politiker, ministrar och borgmästare fått en löneökning på 22,5 % så har civilbefolkningen fått en löneökning 0,1 %.

Med tanke på att oligarker, ministrar, politiker och borgmästare med sina familjer fått löneökning på 22.5 % och får varje månad bidrag från statskassan,till sina företag i Ryssland och extremt dyra privatliv utomlands så är deras löneökningar betydligt mer är 22,5 %.

Det är en verklig besvikelse, tycker jag. Om oligarkerna inte får sina månadsbidrag och dom skulle vara hederliga, verkligen älska sitt fosterland så högst 5% löneökning för eliten och för civilbefolkningen 3% löneökning. Hade varit mer acceptabelt. 

Men det skulle inte ha varit så höga politiker, minister löner från början, dom behöver reducera 20% för att vara acceptabla. men det innebär inga stora megapalats utomland eller i hemlandet bland annat. Men dom skulle kunna bo i eget hus på 300 kvadratmeter och ha en bra levnadsstandard, dom inte vill övriga civilbefolkningen få ha.

Det skulle verkligen vara bra att se att dom verkligen bygger bättre vägar, järnvägar, nya fräscha sjukhus och skolor med toalett. För man börjar bli trött på deras oligarkiska fantasisagor hur dom ska bygga bättre Ryssland. Då verkligheten är mer synbar och inte går att gömma. Med gigantiska sopberg nära bostadsområden som är en allvarlig brandbomb för några miljoner av civilbefolkningen. Dåliga vägar så transporter till olika delar av Ryssland med mat, mediciner och produkter för företagen inte kan köra dit dom ska. Avskräcker mer än attraherar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar