söndag 20 december 2020

RYSSLAND LÄMNAS AV...

 

USA stänger alla sina ambassader i Ryssland, tror fan det. Ryssland hacker troll har genomfört världens största hackerattack genom tiderna. För att få fram bevis dom vill använda mot dom amerikanska republikanska politikerna som dom bundit upp i oligarkiska affärer 2019 och 2020. Vad dom hackerattackerna gett för information  till Kreml och dom destruktiva girigbukarna , är gammal skåpmat. För dom följt noggrant dom politiska besluten från beslut till verkställande både av republikansk president och demokratiskt president. Och nu åter republikansk president ägd som är  av kriminella korrupta bottenlöst giriga oligarker. En Trump överfull med sitt ego, redo att offra sitt hemland för att tro sig komma undan dom ryska obetalda skulderna.

Att som utlänning köpa och äga fastigheter i nuvarande status i Ryssland är  inte att rekommendera, det kan sluta med fientligt övertagande av fastighet, föreningskassa eller företag. Där utlänningen tvingas fly för sitt liv.


 Svensk finska banken NORDEA har kontor i Moskva, har nu med ryska hackertrollen som erfarenhet i Finland och Sverige. Och ryska trollen använt otaliga banker runt världen att tvätta deras smutsiga knark och korruptionspengar, fått nog av oligarkiska kriminella oligarkiska aggressiva destruktiva beteende som sin affärspartners och samarbetes partner fått nog. Och överlämnar tråkigt nog ryska bankkunder till dom ryska bankerna med allt vad det innebär. Alltså nordiska NORDEA lämnar Ryssland, då borde varningsklockorna för ryska Kreml eliten bokstavligen dåna i deras huvuden. 

Men dom är väl för korruptions speedade för att inse dom gått över gränsen vad som är etiskt korrekt och därmed förlorat all trovärdighet som affärspartner och fredsduva och ledning som värnar miljön både på hemmaplan liksom utomlands.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar