söndag 6 december 2020

USAS EVANGELISKA KYRKA & ISRAEL...

 

USAS evangeliska kyrka har tagit sig in i USAS maktkorridorer i Washington. Anledningen är att dom vill dom amerikanska judarna återvända till Israel och konflikten mellan Israel och Palestina ska eskalera.

För enligt deras bibel ska det bli ett hamagedon i regionen Israel och Palestina och Jesus ska återkomma till den regionen.

Den evangeliska kyrkan har nu sina propaganda soldater i Israel för att förbereda Israels befolkning på deras Jesu återkomst och dom amerikanska judarnas återkomst till Israel. Dom anser att den Palestinska befolkningen ska köras bort med vapen och att soldaterna ska våldta, skända dom palestinska kvinnorna. Även dom palestinska kristna. För att till slut utrota Palestinska befolkningen, det är därför dom ekonomiskt sponsrar Netanyahu och Israel. För man ska återupprätta vad som står i bibeln och väntar på jordens tillfälliga gigantiska undergång och återfödelse. Och börjar nu allt mer få senatens republikanska kristna politiker som backup kräva ränta för sina satsade pengar i Israel.

Så kan evangeliska kyrkan med dom kristna republikanska senatorerna sitta och njuta av ett allvarliga militär konflikt mellan Israel och Palestina, hemma tryggt i USA. Medans uttröttade befolkningen i Palestina och Israel efter över 60 år, vill få slut på konflikten och dagliga dödliga attacker som ärvt från generation till generation i över 60 år.

Både ländernas vilddjursfauna och miljö har tagit allvarligt skada. Och båda länderna har inte miljömässigt eller ekonomiskt råd med förlängt krig för att tillfredsställa USAS evangeliska kyrkans krigslustfyllda hamagedon.

Varför ska alltid USAS ekonomiska stöd/bistånd alltid få en bitter eftersmak för mottagarlandet, oavsett det är i Mellanöstern, Europa eller Afrika.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar