onsdag 29 april 2020

BIOLOGISKA & NUKLEÄRA AMMUNITION &VAPEN...

För 83-82 år sedan försökte man producera biologiskt vapen, vilket gav virusutbrottet SARS globalt. För ett år sedan försökte Ryssland skapa nukleär ammunition, vilket fick det labbet mitt i rysk stad att explodera. Och göra den ryska staden radioaktiv.

Sen av misstag spreds viruset COVID-19, ett muterat SARS i Kina vilket fick en dödlig effekt där först.

Nu har det på 83 år försökts göra både biologiska och nukleära ammunition och vapen, för att skada och till intet göra den så kallade fienden. Problemet idag är att det finns bara terrorister som är det yttersta hotet mot världens befolkning. Vi världen har blivit ganska globalt beroende av varandra ekonomiskt, så därför förlorar ett land ekonomiskt kommer det att bli dominoeffekt för både rikt och fattigt land.

Sluta tänk gammalt inskränkt och inse vi är alla beroende av varandra på gott och ont. Lägg bort tankar om mäktigaste vapnen mot andra affärspartners, det gör förövaren mer isolerad än involverad i positiv affärsvänskap. Annars kommer vi ha mer virussmittor orsakade av galen maktgirighet. Det borde man har lärt sig av världshistoriens 83 år inom forskning om nukleära och biologiska ammunition och vapen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar