torsdag 2 april 2020

HUR MAN BEDÖMMER RYSKA OLIGARKER...

Nu har ryska oligarkerna prioriterat att bistå med medicinsk material till omgivande länder som bestämmer sanktioner mot oligarkerna. Och tror på det sättet man godkänner att ta bort sanktionerna. Men där tar dom rejält fel.

Dom kommer att bedömas hur dom tar hand om statusen på Rysslands sjukhusbyggnader och sjukhuspersonalens tillgång till mediciner och skyddsutrustning särskilt under COVID-19 pandemin. Vad nu oligarker och DUMANS politiker har gjort är att köpa syrgasmasker och syrgasgrimmor till sig privat. Och lämnat ryska sjukvården åt sitt öde. 

Sen förväntar sig att man ska snabbt få utländska investerare till ett oligarkstyrt land som inte i första hand tagit hand om sin befolkning med att förbättra sjukhusbyggnaders status och sett till medicinsk tillgång och skyddskläder för hela Rysslands sjukhuspersonal, att vi ska komma till Ryssland och göra affärer med oligarker. Utländska investerare gör affärer med oligarker som ser till att Rysslands sjukvård får vad dom behöver för att ha en välfungerande sjukvård i hela Ryssland. För det var det deras förfäder hårt jobbade för och slet ut sina kroppar för. Men nu istället förnedrar sina döda släktingars hårda slit med att trampa smuts på deras gravar med att vända sitt fosterland ryggen som är i akut nöd.

För att kunna ha starka ben att stå på och bistå med riktig hjälp för andra länder i pandemikris, ska man ha sett till sin befolkning först och sen hjälpa andra med starka ben.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar