lördag 26 september 2020

3000%...

 

Alltså en kokainbonde får 10-30€ per kilogram kokain han producerar. Dom sydamerikanska länderna är dom producerande. 

Förut användes bensin i kokaintillverkningen, men nu är det betydligt farliga kemiska blandningar.

Först som vanligt sen kokainbladen trimmats sönder blandas cement och körs med bensindriven trimmer igen. Sen kokas det med fotogen och medans det kokas tillsätt kaustiksoda. Den soppan silas, fasta degen kastas och kokainvätskan blandas med batterisyra, så kokainet kristalliseras och blir vit deg. Alltså kokain.

Cement ger hårdare mage, Kaustiksoda fräter bort kött från skelett. Och efter batteritillverkning vid avfallsdammarna, så dammet som fastnar på byggnader och bilar fräter bort färg från plåttak och fräter bort färg från bilarna och får plåt att rosta på rekordtid.

Men på vägen från odlingsland av kokainet till konsument ökar priset på kokainet med 3000%. Dom som transporterar dör ofta i kokaingängens uppgörelser, därför har kokainbranschen hög omsättning på personal, cyniskt sett.

Sett ur medicinsk synvinkel så har dagens kokain hälsofarliga kemiska kristaller, som med tiden bryter ner missbrukarens hälsa och motståndskraft mot pandemier. Och drogmissbrukare som kan ha COVID-19 ut bland vanliga människor och skaffa sig dagens doser för att fungera. Kokainbladen har en kemisk sammansättning, fotogenet har en kemisk sammansättning, kaustiksodan har en kemisk sammansättning och batterisyran har en sammansättning. Alla dessa kemiska spårämnen finns i större dos som 1 gram kokain.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar