lördag 12 september 2020

BARN I SKOLAN UNDER COVID-19...

 

Det har beslutats att barn ska få börja skolan, vilket innebär att barnen blir smittobärare av viruset. Och det gäller för barnen i skolan att ha munskydd och hålla distans till varandra i klassrummen.

Då skulle det vara bra om barn med föräldrar som kan arbeta hemifrån, låta sina barn få undervisning via datorn. Och dom barn vars föräldrar inte kan jobba hemifrån får gå i skola med munskydd. Då blir det ju mindre barn i skolan och fysiska distansen kan hållas men god socialkontakt kan fortsätta.

Sen att föräldrar som inte kan jobba hemifrån får ersättning, om dom stannar hemma då deras barn har skolundervisning via datorn, medans andra som haft distansundervisning får gå i skola men hålla fysisk distans med hålla god social kontakt.

Eftersom det finns människor som fortfarande trotts dom är smittade av  Covid-19 har kontakt med fler människor hemma och tror deras besökare inte för smittan vidare. Så är verkligheten att hålla fysisk distans gäller ett tag framöver och munskydd, handskar blir våran vardag.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar