onsdag 2 september 2020

FÖRSVUNNEN MANS KROPSDEL HITTAT...

24/8- 2020, hittade en bärplockare en kroppsdel i skog norr om Skellefteå. Det visar sig tillhöra en man som anmäldes försvunnen december 2018, som var hemmahörande i Skellefteå kommun.

Det är dock oklart hur mannen avlidit, men polisen fortsätter utredningen som mord.

Mord har skett förut i Skellefteå, men dom är rätt så sällsynta. Det har fastställts att man varit försvunnen sen december 2018 och nu har man hittat en kroppsdel av mannen i skog norr om Skellefteå 24 augusti 2020. Då inser man som lekman att 1) den försvunnen mannen är död och styckad ,  2) övriga kroppsdelar fattas,  3) kroppsdelar kan vara spridda över stora delar skogsmark omkring Skellefteå.

Sen att person som styckat upp denna försvunna man, styckat upp en människa, helt iskallt fortsatt sitt liv helt oberört efter styckningen. Utan en tanke på mannens anhörigas känslor, inte får en kropp att sörja och få ett värdigt avslut. 

Vad fick personen att stycka en människa och sen fara till ett skogsparti med endast en kroppsdel. Kan denna styckmördare ha övriga kroppsdelar i sin frys och vid senare tillfälle dumpa resten av kroppsdelarna. Eller har mördaren farit omkring och dumpat kroppsdelar i 20 kvadratmilsradie, det innebär att personens bil borde observerats av någon markägare eller by innevånare. Med tanke på alla villainbrott i länet just nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar