söndag 6 september 2020

ROMANSBEDRÄGERI ONLINE...

Man tror att romansbedrägerierna bara håller sig till Facebook och Tinder. Men så är det inte. Dom siktar in sig på singlar kvinnor och män. Och dom lånar foton från andra verkliga personer.

Mest från Ghana och Nigeria men även från andra länder. Och många som tror på dom nya kontakterna och lämnar ut stor delar av sina liv online. Men för offer visar det mer styrka till empati och medmänsklighet. Bedragarna ser det mer som en affärsrelation, där offret är kunden som ger allt vad dom äger och har och lite till.

Tycker alla länder som är med i FN ska enhetligt gå samman och med ekonomiska roteln inom polisen och Interpol bekämpa dessa romansbedrägerier. 

Dessa olika länders banker göra mer ett samarbete och gemensamt rensa upp bland bedragarnas olika bankkonton, för att bankerna städar upp sitt anseende internationellt.

Vill man veta om ens eget foto som man har på online används i bedrägerisyfte så kan man gå in på en internationell sida som Scammers Photo 2020. Romansbedrägerierna bygger som nya profiler på välanvända foton inklusive familjefoton. Författare, poliser, amerikanska militärer, amerikanska poliser, kungligheter, advokater, vissa kändisar med välgörenhetsorganisation , med mera.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar