lördag 5 september 2020

NERVGIFTET NOVITJOK...

Ryska nervgiftet Novitjok krävs bara 1 tesked för att förgifta och slå ut 1000 personer. Vare sig man äter mat som innehåller nergiftet eller dricker något som innehåller nervgiftet. I mark, byggnader, möbler, avlopp, vatten finns det radioaktivt gift kvar i 50 år innan den blir ofarlig.

Då nu Navalny fick sina kläder märkta med nervgiftet, innebär det att flera människor som var i hans närhet på väg till flygplatsen, i flygbussen på väg till planet och på planet har utsatts för radioaktivt gift.

Frågan jag ställer mig, var det på offentligt område han fick nervgiftet på kläderna eller blev Navalnys alla kläder förgiftade. Vilket innebär att hela hotellet nu borde stängts, för att inte fler turister eller ryska hotellgäster blir smittade av det ryska radioaktiva nergiftet. Och vad gjorde förövarna med behållarna för nervgiftet, hamnade dom bland hotellets sopor. Vilket i sin tur innebär att dom ryska sophämtarna riskerar blir nervgiftssmittade. Och ryska hotellets personal.

Vilka fler fall av smittade av det ryska nervgiftet kom in till det ryska sjukhuset från den stad Navalny reste innan hans hälsa kraftigt försämrades på planet ? Och som FSB tystade ner, för att inte skapa panik av verkligheten i staden där förgiftningen skedde.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar