söndag 29 augusti 2021

AFGHANISTAN- PAKISTAN...

 


Om nu Frankrike, USA och Tyskland vill använda en del av sitt skattekapital från sina medborgares skatter är det upp till dom att fortsätta ekonomiskt sponsra Pakistans islamistiska värderingar.

Sen hoppas jag att Frankrike och Tyskland inte drar in EU länderna i Pakistans islamistiska destruktiv ekonomiska sfär utan botten och gräns. Då dom rekryterar lättstyrda manipulerbara män till att tjäna Pakistans girighet. Låt Pakistan ta över Afghanistans naturresurser och försöka sälja dom på världsmarknaden. Vad då FN och WTO ska fråga sig ska vi ge framtida generationer en genomkorrupt framtid. Där FN ska ge bistånd till krigsherrar av mat och mediciner,som han större delen av säljer till mataffärer och apotek. Och sen mindre del än vad behovet för dom nödställda är. Det var/är accepterat då Bakimon var FN general,frågan är det lika accepterat idag.

Kommer WTO tillåta affärer med islamskt land som terrorutbildar utlänningar som delar terroristers islamska värderingar och extrema sharialagar. Som dessutom skickar terrorister som flyktingar till att utföra terrorattacker på dom utländska företag som nu äger och driver oljefyndigheter, gasfyndigheter,gruvor i Mellanöstern i deras hemländer. För att det är icket islamska ägare och därför enligt dom ska dessa länder straffas rejält med terrorattacker.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar