tisdag 31 augusti 2021

GLOBALT JIHAD UTLYST...


 Al Qaida telegramkanal har utlyst med talibaner med segern i Afghanistan som nu möjliggör globalt jihad. Alltså talibaner lovar USA,Kina, Ryssland och EU länder att inte terrorhota eller utföra terrorattack mot dessa länder.

Men Al Qaida fick talibanledarna att bryta det löftet 12 timmar efter USA lämnat Afghanistan. Nu prata Storbritannien och Frankrike att gå till militärt svar om dom utför jihad mot dessa länder.


Det är vad jag tycker om den saken,det spelar terror grupperna i Afghanistan rätt i händerna. Sluta dränera statskassorna ner i bottenlösa svarta penningslukande hål. Låt deras blodtörst visa upp Mellanösterns mörkaste sida med sharialagar enligt gammal traditioner som extremister vill ha det det. Det färgar av sig negativt på hela Mellanöstern och dom själva kommer till insikt om vad i sharialagarna dom vill förändra. Men förändringar kommer inte med mullorna och statsledarna, utan med ungdomarna. Och är väldigt många i Mellanöstern.


Men får dom göra sin destruktiva planerade sak,aktivt stöttat och utbildat av Pakistan,som också är islamistiskt och delar ISIS ideologier. Så framstår dom globalt hylla Hitler och hans ideologi,fast bytt ut hans tyska gud mot Allah. Vilket får hela Mellanöstern komma till ny insikt om sig själva och relationen med övriga världen.


Så att säga låt extremisterna dansa sin tillfälliga glädjedans,den kommer att bita surt deras arabiska rumpor.



Tack för ordet,gott folk.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar