fredag 31 augusti 2018

IRANS MISSILER I IRAK...

USA har 6 stycken kärnvapenbestyckade missiler i Turkiet, Ryssland har nu kärnvapen och militärfartyg i Syrien och nu ska IRAN placera missiler i IRAK för att kunna bygga fler och har nära till att delta i kriget i Syrien, Israel deltar i USA alliansen mot terrorgrupperna i Syrien.

I Jemen krigar Saudiarabien med Iran ett ideologiskt religionskrig militärt som Jemens befolkning dör av.

I Afghanistan krigar talibanerna mot NATO trupper, rysk militär och befolkning liksom afghanska politiker.

I Libanon krigar olika arabiska stammar om makten och samtidigt har syriska flyktningar som al-Assad /Putin vill återföra till Syrien. I Syrien finns nu al-Assads kemvapen som Putin tillåter på grund av att hans oligarker äger syriska oljan, som George W Bush manöver som i Irak Afghanistan.

Så det blir många länder i FN som kommer att fokusera på krig och inte dom alltmer ökade miljöproblemen och allt större Fukushima katastrof. Eftersom ryska maffian tillgodoser Kim Jong-Un med plutonium eftersom det ger dom del i vinsten med handel utrotningshotade djur.

Vi övriga som inte är fokuserade på att förstöra naturen kan endast fortsätta bli miljövänliga, för vi är så många fler än dom krigsgiriga och konfliktshungriga. Så det kommer att dämpa dom negativa miljöförändringarna något. 

Man inser MELLANÖSTERN kommer att vara en krigszon en väldigt lång tid framöver.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar