tisdag 14 augusti 2018

SBERBANK & BANKKORT...


Sberbank koncernchef med bankstyrelse har bestämt att pensionärer över 65 år inte ska få bankkort i Sberbank, dom satsar bara på arbetande produktiva kunder. Denna statliga bank anser sig inte ha tid och ekonomisk råd att tillhanda socialt assistans med bankkonto åt Rysslands åldrande befolkning.

Alltså personer över 60 år i medelinkomstnivå och låginkomstnivå anses då från augusti 2018 att dessa sortens personer inte förtjänar ha bankkonto på statliga Sberbank. Då pensionärer har bankkonto och bankkort så minskar risken för dessa åldringar rånas. Ur min synvinkel är det riktiga ryskpatriotiska sättet att vara rädd om den åldrande ryska befolkningens ekonomiska trygghet. Och bibehålla marknadsandelar då det gäller kundunderlag.

Dom har gjort affärer med Skellefteå företag om säkra väskor för sedlar, där har dom inte misskött betalningarna utan skött dom exemplariskt bra.

Det är tråkigt att se generation 2 i oligarkkollektivet ser låginkomsttagarna och pensionärerna som en ekonomisk belastning för ryska staten.

Det är tydligen från dom ryska medborgarna dom riktiga permanenta förändringarna kommer. Tyvärr verkar generation 2&3 i oligarkkollektivet inte fått lära sig att känna empati. Och vad som är rätt och fel.

Jag är glad är i övriga världen vi har banker som tillhandahåller bankkort oavsett om du är pensionär, låginkomsttagare, medelinkomsttagare eller höginkomsttagare.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar