onsdag 8 augusti 2018

RYSK FATTIGDOM 2018...


Dom ekonomiska beslut som Kreml eliten har bestämt,  nu fått full effekt för 22 000 000 ryska medborgare, som räknas till riktigt fattiga medborgare.

Det har nu resulterat att en ung kvinna som fött barn ansåg sig inte ha råd att behålla barnet. Och det förstår man eftersom barn på många av Rysslands barnhem svälter ihjäl. Så istället för att lämna det nyfödda barnet till ryskt barnhem så dränkte hon det istället.

Man ska inte heller fördöma henne, vi är inte i hennes position och vet inte hur hennes ekonomiska svårigheter är. Så därav ska vi respektera hennes beslut utan fördöma. Utan inse att det råder allvarliga livssituationer för dom extremt fattiga kvinnor i fertil ålder med extremt kalla vintertemperaturer också.

En verklighet som dom gamla gubbarna blundar för i Kreml. dom verkar har glömt hur deras uppväxt var. Nu byggs i samhällen en vattenpump mitt i samhälle, där befolkningen kan hämta vatten om dom har ett betalkort  att betala för det vatten dom ska bära hem till sina bostäder. Man frågar sig hur många hundra tusen av befolkningen har utedass ? i Ryssland 2018 och tillgång till dusch.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar