måndag 5 november 2018

OLJEBOLAGENS STORA MÖRKLÄGGNING...

Intressant att Donald Trump har anställt bankfolk som genomförde USAS största och destruktiva bankkris i historien, men även anställt folk som har rötter i olje- och gasbolagen som har i 60 ÅR betalat forskare mörklägga den nu uppenbara miljökatastrof som nu pågår uppe i Alaska. Detta har dom gjort allt för dom enorma vinsterna av pengar dom håvat in i sina privata plånböcker.

Nu är det inte bara Ryssland, Kina, Indien, Mellanöstern, Brasilien, Chile Columbia, Afrika som upplever direkta negativa miljöförändringar utan USA. Att dom amerikanska olje- och gasbolagen byggt högre plattformar på vissa ställen, skapat lagar inom miljöbalken som är lättare att kringgå i Alaska. Och är så totalfokuserade på att håva in så mycket pengar som möjligt till vilket pris som helst. Nu får dom farliga orkanvindar, översvämningar, torka inom delar av USA, monsunregn och dom gamla gubbarna är lyckliga för dom har ju fått rejäla vinster trotts dom förstört miljön i och utanför USA som får allvarliga negativa effekter på USA. Frågan är bara vad lämnar dom kvar till sina efterkommande i sina familjer då dom tänker bara på här och nu och deras bottenlösa girighet få den tillfredsställt.

Att dom också insett med fortsatt borrning så frigör gifter och också radioaktiva ämnen som också påverkar miljön och havsdjuren i norra Ishavet i och omkring Alaska och dom länder som har sina landsgränser mot Nordpolen.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar