torsdag 22 november 2018

RYSKA OLIGARKERS UTLANDSBOENDE...

Det klagas friskt och brett om hur extremt rika oligarker med starka tydliga kopplingar till Kreml har medborgarskap i olika länder som Storbritannien, Frankrike, USA, Portugal, Spanien, Finland, Norge bland annat är där för att påverka landets utveckling.

Istället för att bara beklaga i olika många ordramsor om dessa förargliga oligarker, utvisa dom extremt rika oligarker med deras stulna pengar tillbaka till Ryssland och frys deras pengar tills FN och EU fått igenom ett bra tryggt avtal med Vladimir Putin och en försäkran att återsänt kapital går till att ge dom stulna pensionerna, sjukbidragen tillbaka till dom fattiga befolkningen i Ryssland. Det rör sig om 20% av Ryssland och 10% hemlösa och utfattiga och familjer med småbarn som nu får iskall deprimerad jul.

Dessa oligarker är dåliga affärspartners eftersom dom inte kan leva på vad får in från sina bolag, utan måste få statliga bidrag från staten varje månad för att kunna ha dom extrema palats hemma i Ryssland liksom utomland med extrema lyxbåtar. Någon positiv ekonomiskt tillskott är det nu inte längre frågan utan dränera affärspartners på pengar. Dom lever i en fantasi att dom tillför världen en positiv produktiv tillskott, snarare det motsatta, som DAESH, talibanerna.

Så istället för att klaga utvisa dom extremt rika, frys deras stulna förmögenheter och gör skrivet avtal med Putin om att återförda pengar skall gå till pensioner och dom behövande fattiga i Ryssland och hemlösa. Till renovering av 125 000 sjukhus i Ryssland. För oligarkland börjar likna talibanland.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar