torsdag 1 november 2018

RYSSLANDS MILITÄRA ÖVNING...


Att Ryssland övar utanför Norge och inom NORGES EKONOMISKA ZON är väl ingen direkt politisk höjdare för Rysslands utlandspolitik. Dom har haft sina övningar med Kina och Belarus. Så att NATO övar inom Norges ekonomiska zon ska inte irritera Ryssland.

Ryssland har inre angelägenheter som borde fokuseras på och då menar jag inte förtrycka folket med att fängsla dom då dom med protester demonstrerar mot Kremls beslut som får för fruktansvärda konsekvenser. Dom har nu skatter för vanlig befolkningen på 60-65% av inkomsten medans oligarkerna är totalt skatte och avgiftsfria privat såväl som för företag. I en stad blev försäkringskassan plundrad så sjuka med sjukpenning blev utan pengar och åter igen råder kriminell korruption med tragiska konsekvenser för människor, familjer med barn. Människor utan inkomst kan heller inte betala hyra och mat= hemlösa. Nu har kriminella börjat mörda skuldsatta åldringar och ta över deras hem och skriva dom på sig själva och sälja eller hyra ut dom för ännu större summor. Oligarkerna som har blivit fler och nu ännu aggressivare och destruktivare mot befolkningen. 

Och i detta kaos av beväpnad, kriminella korruption vill dom ha dit utländska bolag och ha fler utländska till Ryssland, som då blir lättare måltavlor för ekonomisk utpressning. Ryssland kan man lugnt säga börjar bli en företagsekonomisk politisk börda istället för en partner eller komplement till världshandeln.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar