onsdag 10 juli 2019

ANGELA MERKELS SKAKNINGAR...

Att Angela Merkel är en envis kvinna, det vi alla. Men dom skakningar hon nu haft några gånger är tidigt besked om Parkinson sjukdom.

Parkinson är en sjukdom som utvecklas i olika hastigheter beroende på person. Men först kommer inte ofta, men med stunder med skakningar helt oväntat. Då man har svårt att kontrollera kroppens rörelser. Sen återkommer dom alltmer vid kraftig ansträngning. För att senare bli permanenta skakningar i hela kropp och huvud. Jag har en kusin som är 4 år äldre än mig som har Parkinson fullt utvecklat.

Jag är nog inte ensam i världen att önskar Angela tog sig tid att njuta av barn och barnbarn och sin man, för sen då hon får allt kraftigare skakningar, blir det inte lika lätt att njuta av familjen och man. Inte heller kunna fokusera blick på teve längre stunder.

Och Angela Merkel är väl värd sin pensionering och ha roligt med sin familj och barnbarn medans hon kan. För hon har verkligen gjort ett bra jobb, trotts att alla ledare inte delar hennes åsikter har dom respekt för henne.


Detta är Angela Merkel ett jättefamn av rosor...


Och respekt...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar