torsdag 4 juli 2019

REPUBLIKANERNAS FRONTFIGUR 4 JULI...

Faktiskt så Donald Trump är ju nu republikanernas frontfigur. Och ansikte för vad republikanernas ideologi består av och utövas 2019.

Sen att han vill som världsledande fredlig ledare framstå som är dragen till militära grandiosa parader med tunga tanks som kör för uppvisning av krigsduglighet rimmar illa, då man vill framstå som största kärnvapenmakt som verklig fredsduva.

Att efterlikna Kina, Ryssland, andra en maktstater med att på sin nationaldag visa upp militära parader, framstår nu som att Kreml eliten manipulerat Trump för republikanska partiet. För att oligarkerna ska få förlöjliga amerikansk president på Twitter och statens media för sin höga arroganta cyniska livslust. Sen att republikanska partiet sitter orörligt och ser på då Trump med familj sänker USAS trovärdighet på den internationella arenan, gör mig förundrad.

I dom offentliga talen har nu han visat sig osammanhängande, vilket betyder tecken på senildemens. Sen att dom på grund av hans ovilja betala banklånet i Sberbank, pressat på med hjälp av hans naiva barn, skyndar på processen till komplett senildemens. Och det färgar av sig på republikanska partiet rejält




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar