söndag 21 juli 2019

RYSSLAND vs USA OM HORMUZSUNDET...

Att Ryssland tillgodoser IRAN med störningssignal och för att kunna ha orsak att tillfångata fartyget med besättning är för att reta USA och tänker som vanligt med oligarkisk kortsiktighet. Att reta upp EU, USA mot Iran för att få igång en väpnad konflikt som även kommer att dra in Syrien, Saudiarabien, Turkiet, Jordanien och Jemen i ett nytt krig.

För annars skulle inte Ryssland sålt vapen och stridsflyg till Turkiet om man inte fått Erdogan tro han agerar i eget syfte,  då han egentligen agerar för Ryssland. Dom tjänar inte på att Turkiet är på andra plats i storlek som militärt NATO LAND och Ryssland på plats 4.

Så fullt medveten gör skapar Ryssland ytligare konflikter för oligarkers eget egocentriska syfte i Hormuzsundet, för det är ju bara dom arabiska länderna som förlorar på en krigskonflikt till. Att fler internationella flygplan stoppas på grund av civilt flyg riskerar skjutas ned som planet i Ukraina. 

Fler flyktingar har inte EUROPA råd med och det har inte Mellanöstern inte råd med varken ekonomiskt eller miljömässigt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar