fredag 11 oktober 2019

ERDOGAN & WTO...

Om Erdogan Turkiet hotar sina affärspartners i WTO, alltså EU länder också. Bör han då räknas som värdig partner i WTO ?

Att EU länder ser stor risk med ökade flyktingströmmar och terrorhot har inget med den ekonomiska handeln mellan olika länder. Men med ökat terrorhot och flyktingströmmar minskar kapitalet och fokuset på handel och riktade statliga ekonomiska kapitalet riktas att bekosta dom ökningar som kommer med mer flyktingar till landet.

Sunnit kurdiska islamska Erdogan säger sig vara en fredens man, men hotar aggressivt sina affärspartners med att öka flyktingströmmarna om han inte får eliminera kurderna som tillfångatagit 11 000 terrorister. Frågan jag ställer mig kan med sina kriminella rebellgrupper kan eliminera och minska terrorgrupperna i fängelserna ? Och förhindra dom flyr och inte utgöra hot mot EU länderna och USA, eftersom dom mesta av DAESH terroristerna kommer från väst länderna.

Tyvärr, kan vi inte hålla dom i fängelserna för evigt. Eftersom det inte ses som högrisk åtal bland terroristerna, skulle däremot få åtal med dödsdom bli verklighet, blir det inte lika lockande att bli terrorist. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar