tisdag 1 oktober 2019

OKTOBER 2019...

Nu denna höst, så dom som bor i USA, kan nog känna sig som denna katt. Men gott folk, inse Trump utan riktigt patrioter i Vita Huset så skapar han extrema rubriker på egen hand. Läs hans Tweets och se han ensam tala sig själv i trubbel.

Det är så att bäst låta det som sker ske och allt ha sin gång. Det som ska upp till ytan, kommer att visa sig. Och republikanerna får göra sin första riktiga själsliga rensning både som människa och parti. Att sen utarbeta en nya och bättre ideologisk grund för att dom ska ha en chans i framtida val.

Nu är det snart jul och högtidsdagar med familj och släkt med allt vad det innebär. Så fokusera på att fylla på matförråden, kyl och frys. Och som i norra delar med vinter och kyla, bunkra med ljus och doftljus. Så skapar du mera mys och harmoni hemma. Njut av det enkla. Att på kväll med mörker ha tända ljus och se på teven.

Att Trump med sitt gäng har tänkt höja importskatterna till 50% och sen förbjuda kapitalplaceringar i kinesiska bolag. då insåg jag, det kommer alltid vara konflikter med Donald Trump. Och då blir USA en oönskad affärspartner som ses labil. Så då inser jag koppla bort gubben, annars blir man konstant irriterad. Han är duktigt på att själv skapa problem, inse det som nu händer är förutbestämt. Det blir först lite jobbigt, men sen kommer en bättre positiv energi in i våran värld.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar