tisdag 22 oktober 2019

UNGDOMSGÄNG I UPPLANDSBRO STOCKHOLM....

Efter en fotbollsmatch i Upplands bro i Stockholm Sverige så retar sig en grupp ungdomar på en äldre kvinna med hund, för att inte gruppen skulle misshandla den äldre kvinnan med hund så yttra sig en småbarnspappa och ber ungdomsgänget inte angripa kvinnan.

 I stället vänder dom sig aggressivt mot denna småbarnspappa med 4-årig flicka som han höll i hand. Det blir att ungdomsgänget misshandlar både pappan och barnet. Fysisk misshandel av pappan och mental skräckmisshandel av barnet. Tänk dig som liten 4-årig flicka får stora aggressiva hotfulla pojkar hota sig och sin pappa, för att sen fysiskt få se dessa groteska vildsinta ungdomar slå och grovt misshandla hennes pappa.

FYFAN, jag hoppas dessa idiotiska ungdomsgäng en gång då dom får barn och blir själv utsatta för samma upplevelse dessa groteska ungdomsgäng utsatt flickan och hennes pappa. Och får uppleva samma i sina vuxna föräldraskap. Som tur är så är naturenslag, karma ganska så hårträttvist att den tiden kommer, om dom inte står för vad dom gjort.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar