tisdag 11 februari 2020

SLUTET PÅ GAMMALT,BÖRJAN PÅ NYTT...

Börjar inse det händer stora saker bakom kulisserna i USA. Tydligen har Trump fått reda på att hans ekonomiska åtal från staden New York knackar på dörren så att säga. Det kan han inte komma undan, inte ens med Barr's hjälp.

Sen har det kommit fram yngre demokratiska politiker som nu kommer in med nytt blod och nya visioner, som tillför gamla silverhåriga politiker i Demokraterna ny energi.

Dom republikanska politikerna, så för en del republikaner väntar juridiska åtal och domstolsförhandlingar. Så då är dom ute för räkning. Och en del republikanska politiker går frivilligt i pension. Så då återstår att se vilka unga politiker i republikanska partiet som kommer fram. Blir det dom politiker som nu la sig platt för Trump 2020, kommer dom få otroligt tuggmotstånd och många år innan dom når till trovärdig politiker och politikerkandidat. Mitt Romey, om hans barn bestämmer sig för längre fram i livet börja med politik så han Mitt lagt en god grund för deras karriär.

Mars månad kommer ett skifte i många olika områden i våra samhällen, bland annat i slutet på mars. Men det är början på något nytt. Sen ytligare i slutet på juni, sen i slutet på september. Men det är positivt för världens befolkning.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar